Jenny Svenberg Bunnel porträtterar SOFIA II

Anne Niepold
« 1 av 4 »

Tidigare i dag spelade den internationella konstellationen SOFIA II – Nicole Johänntgen (saxofon), Anne Niepold (dragspel), Julie Campiche (harpa), Charlotta Andersson (gitarr), Shresta Sanskriti (tabla), Lisa Wulff (bas) och Sophie Alloway (trummor) – på Ystad Sweden Jazz Festival. Jenny Svenberg Bunnel var där med ritblocket i högsta hugg. Bildspelet här ovan – klicka någonstans på bilden för att starta det – samlar fyra av teckningarna som Svenberg Bunnel gjorde medan SOFIA II uppträdde.

SOFIA står för Support Of Female Improvising Artists. Läs mer om detta projekt på sofia-musicnetwork.com.

Mer av Jenny Svenberg Bunnels fantastiska konst finner du på Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.