Rösta på Gyllene Skivan 2018

Det är dags för årets viktigaste jazzpris! Gör din jazzröst hörd – rösta på Gyllene Skivan! I över 60 år har detta prestigefyllda pris delats ut till årets bästa svenska jazzplatta. Vem som vinner avgör en jury utsedd av OrkesterJournalen samt ni läsare.

Välj tre olika skivor i rullgardinslisterna nedan – ditt förstahandsval i rullgardinslisten överst, ditt andrahandsval i rullgardinslisten i mitten och ditt tredjehandsval i rullgardinslisten längst ner – och klicka sedan på ”Skicka”/”Submit”-knappen för att skicka in dina val. Fyll i ditt namn, din adress samt din mejladress i rutorna ovanför rullgardinslisterna – detta gör också att du automatiskt deltar i utlottningen av cd:s som vi kommer hålla efter det att alla röster är räknade!

OBS! Du måste rösta på tre olika skivor, annars räknas inte din röst. Du kan rösta fram till den 31 januari 2019. Sedan räknar vi ihop rösterna och ser med spänning fram emot att få veta vem som vinner. Pristagaren presenteras i OrkesterJournalen #2/2019.

Endast en röst per person – missbruk beivras. Det är ej tillåtet att rösta via ombud. Det är ej tillåtet att rösta flera gånger från en och samma IP-adress (undantag att flera personer i en familj röstar från samma dator och dylikt). Betalda kampanjer är ej tillåtna.

(GDPR: Vi samlar och lagrar svaren som du skickar in. Skaparen av den här undersökningen ansvarar för dessa data. Kontakta OrkesterJournalens webbredaktör Johan Jacobsson Franzén på johan.jacobsson@gmail.com om du har några frågor. Vad gäller Google Forms och GDPR, se https://cloud.google.com/security/gdpr/.)

Du kan också komma åt röstningsformuläret genom att klicka här.

Nils Berg & Kalle Carmbäck med vänners I en stad – musik för barn och deras vuxna (Hoob Records) är struken på grund av att den var med i omröstningen till Gyllene Skivan 2017. Vi beklagar detta misstag.

5 reaktioner på ”Rösta på Gyllene Skivan 2018

  1. Hej Claes

   Mycket konstigt. Jag testade nyss och allt gick som det skulle. Vad exakt är det som inte funkar för dig?

   Om du vill är du annars välkommen att mejla din röst till mig på johan.jacobsson@gmail.com, så ser jag till att den registreras.

   Allt gott,
   Johan
   Webbredaktör, orkesterjournalen.com

 1. Hej, Jag kommenterade förra året angående antal skivor som man kan rösta på endast är 3 st. Jag föreslog då att det skulle vara 5 som det var tidigare. Det är synd på så många bra skivor att bli utan röst då röstetalet är förbrukat på andra som man också tyckte var bra.

  1. Hej Kenneth

   Konstigt. Det borde stått ”Tack så mycket för att du röstade på Gyllene Skivan 2018!” i formuläret efter det att du skickat in dina röster (det är den bekräftelsen man får). Men det meddelandet fick du alltså aldrig?

   Detta sagt så är du och alla som undrar om deras röster kommit in välkomna att kontakta mig antingen här eller på johan.jacobsson@gmail.com.

   Och för att slutligen svara på din fråga: ja, din röst är mottagen. Stort tack för den!

   Allt gott,
   Johan
   – webbredaktör, OrkesterJournalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.