Malmö, Ribban 7/4: CONCERTS BY THE SEA – “Barcelona – Malmo Crossing” w. ANTON JARL [ES] & ELIAS KÄLLVIK [SE]

Denna kväll är vi mycket stolta över att kunna presentera två stora talanger som, inte bara hyser en stor kärlek och respekt för sina respektive instrument, utan som även ger musiken det där ”extra” varje gång de spelar. Anton Jarl (född i Sverige) men bosatt i Barcelona sedan ett antal år tillbaka där han är en mycket eftertraktad musiker. Med Antons stora lyhördhet samt förståelse för den musik han spelar är det inte konstigt att han i princip spelar hela tiden.

Man skulle kunna beskriva Malmö som en stad fylld utav talangfulla jazzgitarrister. En av dom stora talangerna är utan tvekan Elias Källvik som denna afton även gästar ”Concerts by the Sea”. Elias spel kännetecknas av utsökt timing, ett fylligt sound och en groovy frasering.

Vi hoppas att få se dig denna kväll då vi kommer att ta dig med på en musikalisk resa där alster från filmens värld och bebop-epoken samsas med vackra ballader, bossa-novas och blues.

“Barcelona – Malmo Crossing”

ELIAS KÄLLVIK / gitarr
MATTIAS NILSSON / piano
DAVID ANDERSSON / bas
ANTON JARL / trummor

om CONCERTS by the SEA
170 meter ut i Öresund på den svenska sidan sundet i Copenhagen Malmö Region finner vi jazzklubben ”Concerts by the Sea”. Jazzklubben erbjuder en mötesplats för dig som gillar live jazz där musikerna är uppklädda och musiken utåtriktad. Pianisten Mattias Nilsson bjuder in olika gäster till en timmes konsert där fokus främst ligger på tradition, spelglädje och sväng.

”Jazzkocken” Peter Parnestam spelar sällsynta och svängiga alster från sin skivsamling som får Er i rätt stämning innan konserten.

Varmt Välkomna!

♣ Söndagen den 7 April 2013 på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
♠ Insläpp: 18:00 / Jazz bar med Peter Parnestam
♥ Konsert: 19:00-20:00
♦ 100SEK (betalas i dörren, reservation ej möjlig)


”Concerts by the Sea”

♦ YouTube http://www.youtube.com/playlist?list=PL_L6c0gpZviGeI1wxCXivx_QG7WgSzSS1
♦ Fotogalleri https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152522695290587.951344.359314385586&;type=1&l=142d4cd8ae
♦ Facebook https://www.facebook.com/ConcertsByTheSea