Nytt från Hoob!

Logga

Nu är det väl ändå nästan vår va? Grön är vår HOOB-logga i alla fall. Och det brister knoppar och spritter av bubblande skivsläpparkänslor och turnéiver bland flera av våra HOOB-band.

The Stoner spelar in ny platta inför publik i ett bårhus under Sabbatsbergs sjukhus på fredag

– Stefan Wingefors och Fredrik Ljungkvist släpper plattor 24 april och MUSICMUSICMUSIC går in i studio

New Tide Orquesta och Le Système spelar live i Stockholm och Göteborg

//////////////////

 

Efter fyra år i skuggan av Fellini och Freud, hus på landet och allt annat som får tiden att springa, kommer The Stoner spela in sin femte skiva. I ett bårhus under Vasastan, nu på fredag. Skivinspelningen avslutas med en konsert. Alla är välkomna men bara 30 får plats. 

 TheStoner

Nils Berg har skrivit musik till en nyföding. Och inspirerats av colombiansk techno. En dödsmarch kommer spelas, och Idas Sommarvisa kläs i millenieskrud. 

Platsen för det hela är ett gammalt nerlagt begravningskapell. Det ligger under Sabbatsbergs sjukhus ett stenkast från Vasaparken. I entrén på 80:- ingår en drinkbiljett. Dörrarna öppnar kl sju, och konserten börjar 20:00. För er som inte får plats (det är ett litet kapell) så har Nils ritat en karta med evenemangstips i närheten. Kolla in den på Facebook-eventet: Klicka här

Om du vill vara säker på att få en plats, maila antal förköpsbiljetter du vill köpa till thestonermusic@googlemail.com”>thestonermusic@googlemail.com

 

Jonas Östholm – piano

Nils Ölmedal – kontrabas

Jon Fält – trummor

Nils Berg – basklarinett, tenorsax, dator och flöjt

 

www.kapellet.se

www.thestoner.com

//////////////////

 

Nya skivor! Den 24 april har vi dubbelsläpp på HOOB!

Wingefors cd

Stefan Wingefors släpper sin efterlängtade trioskiva Impermanence med Lars Källfelt på trummor och Mattias Grönroos på bas. 

Ljungkvist-cd

Fredrik Ljungkvist har dubblerat sin kvintett och släpper ett dubbelalbum! Yun Kan 10 / TEN. Det blir releasefest på Teaterstudio Lederman i Stockholm den 29 april. Välkommen! 

Vidare kan vi avslöja att HOOBs ankare MUSICMUSICMUSIC går in i svenska Grammofonstudion i nästa vecka. Till hösten kommer nytt från denna 10-årsjubilerande trio. Håll utkik!