En viktig hälsning till OJ:s vänner och läsare!

Hjälp oss att växa – vi behöver volontärer!

Kära OJ-vänner,
Ni är nu cirka 2 800 som följer OJ på Facebook – och ni blir allt fler. Det gör oss riktigt glada! Vi hoppas att det bland er finns dom som kan ta ett steg till och bli ”ambassadörer för OJ”.

OJ skulle inte ha funnits i över 80 år om inte jazzälskare genom decennier ställt upp med frivilliga insatser. Nu behöver vi fler som kan hjälpa oss utvecklas och växa in i nästa 80 år. Ni kan bistå oss med mycket men alldeles särskilt med att värva nya prenumeranter i samband med festivaler och andra jazzevenemang – närmast under Stockholm Jazz Festival om några veckor (start 12 oktober). Vi vill att OJ ska finnas på plats och synas vid alla större arrangemang där jazz-/musikälskare samlas. Och vi är säkra på att just Du kan göra en värdefull insats för att säkra OJ:s framtid.

Du får en fin t-shirt som tack – plus att du blir en del av OJ-gänget, kommer närmare musiken och får glädjen att kunna bidra till en kulturgärning. Om du inte redan är prenumerant på tidningen så ger vi dig ett särskilt förmånligt erbjudande för att, sex gånger om året, få massor av varierat innehåll för en ganska liten peng: JazzNytt, intervjuer med aktuella musiker, fördjupande artiklar med internationell utblick, tillbakablickar med material ur OJ:s digra arkiv sedan starten, recensioner från scen och skiva m.m. kalendarium med evenemangstips runt hela landet och klubbnytt. Och mer.

Vi behöver dig! Intresserad?
Gå med i vår nya Facebook-grupp OJs vänner.

Eller mejla info@orkesterjournalen.com eller ring någon av oss:
Anna Berglund (stf chefredaktör) 070-748 82 80
Patrik Sandberg (redaktionssekreterare) 08-407 17 44
Anders Wenström (styrelseordförande m.m.) 0733- 476 476

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.