Arvika, Ingesund 25/10: Theresa Andersson

Theresa Andersson
Aulan, Ingesund
Torsdag 25 oktober kl.19.00

Vi har väntat länge på att få se och höra Theresa Andersson på Ingesund och nu är det dags. Hon kommer från New Orleans där hon bor sedan 20 år tillbaka men är ursprungligen från Silte på Gotland.

2009 slog hon igenom med dunder och brak med albumet Hummingbird, Go!, som också hamnade på den svenska albumlistan.Theresa spelade in en video till låten ”Na Na Na” hemma i sitt eget kök, och det tog bara några dagar innan videon hade setts av överen miljon tittare på YouTube! Den visar hur hon loopar sig själv med hjälp av två stora loopstationer samt ett 15-tal pedaler.

Framgången har tagit henne till allt från gigantiska amerikanska talkshower som ConanO´Brien och Craig Ferguson till flera svenskatv-program.

Kort sagt man man beskriva hennes framträdande med att hon själv på scenen och genom tekniken bygger upp en hel orkester.Theresa har turnerat flitigt och samtidigt ägnat tid åt att spela in ett nytt album, ”Street Parade” som släpptes i mars. Inför det arbetet bjöd Theresa in sina fans att påverka resultatet genomsajten kickstarter.com, som blivit en succé bland musiker, filmmakare,konstnärer etc. Nu får våra studenter, Arvikaborna och övriga värmlänningarna uppleva Theresa, denna fantastiska musiker. Ta chansen!

Förköp (+serviceavg):
www.imh.kau.se, 0771-47 70 70 eller Nöjesbutiken i Arvika

Entré 150 kr, ungd./stud. 80 kr. Medlem i AJ&B 120 kr

Samarrangemang med Musikhögskolan Ingesund.

www.arvikajazz.com