Denne uge i Montmartre: 30/5 – 1/6

VonBulow
 

 

30.–31. maj: Christina von Bülow / Thomas Clausen / Palle Danielsson 

 

Palle Danielsson er indbegrebet af den flotte svenske baslyd. En lyd som Keith Jarrett, Bill Evans, Michel Petrucciani, John Taylor, Dino Saluzzi og Monica Zetterlund alle har lænet sig op af.

 

Palle Danielsson er ganske enkelt en bassist af sjælden karat. Nu møder han Christina von Bülow og Thomas Clausen, som er to af dansk jazz’ største melodiske begavelser. Det er første gang, Thomas og Christina samarbejder på trods af deres fælles kærlighed til både den brasilianske musik og de smukke nordiske melodier.

 

Men nu er lejligheden der, og over to smukke majaftener giver de sammen med Palle Danielsson et friskt bud på, hvordan det lyder, når jazzstandarder blandes med Brasiliens store mestre og de smukke nordiske folkemelodier. Det bliver smukt, intenst og svært at sidde stille til. Gå ikke glip af dette stjernemøde.

 

Line-up:

Christina Von Bülow (alto sax / DK)

Thomas Clausen (piano / DK)

Palle Danielsson (bass / SE)

 

Entré: 285,-

 

1. juni: Yasser Pino Latin Syndicate 

I København bor en række fremragende cubanske musikere, hvoraf den mest kendte nok er trommegeniet Eliel Lazo. Denne kvintet ledes imidlertid af den ikke mindre fremragende bassist, Yasser Pino, som har samlet fem store personligheder i sit nye ”Latin Syndicate”, der spiller udadvendt og medrivende afrocubansk jazz, som vi kender det fra Dizzy Gillespie, Paquito D’Rivera og Arturo Sandoval.

 

Specielt bør man lægge mærke til Calixto Oviedo, en cubansk legende der turnerer verden rundt med Afro-Cuban All Stars. Latin Syndicate fuldendes af to lokale italienere, som vi elsker for deres melodiske sans og evne til at begejstre publikum.

 

Line-up:

Nico Gori (clarinet / IT)

Paolo Russo (bandoneón / IT)

Yasser Pino (bass / CU)

Calixto Oviedo (drums / CU)

Eliel Lazo (percussion / CU)

 

Entré: 325,-

 

 

Billetter i forsalg på Billetlugen

Alle koncerter starter kl. 20.00 (entré)

 

Yderligere information: 

Christian Brorsen, Musikchef, christian@jazzhusmontmartre.dk – mobil 28 91 70 90

Eskil Elling, PR-ansvarlig, eskil@jazzhusmontmartre.dk – mobil 27 59 28 10