Efterlysning: Reinhold Svensson-inspelningar

SÖKES: 2 EP-skivor på Cupol med Reinhold Svenssons inspelningar, den ena är Cupol 129, den andra Cupol CEP 261.

Det är Jan Lundgren som letar. Såhär skriver han:

Hej,
Försöker få någon intresserad av att ge ut delar av Reinhold Svenssons
inspelningar på skiva. En i mina ögon underskattad musiker i svensk jazz.
Knappt några av hans egna inspelningar finns utgivet på cd.
Cupol CEP 261 
har jag, men inte i ett tillräckligt bra exemplar.

Med vänliga hälsningar,
Jan

Maila ossoj@orkesterjournalen.com om du, eller någon du känner, kan hjälpa till!

En reaktion på ”Efterlysning: Reinhold Svensson-inspelningar

  1. Hej Jan!
    Sålde delar av min skivsamling till Kenneth, (tidigare på Bengans), och hans butik med vinyl. Han finns på Facebook, Panvinyl! Jag tror han fick ett par EP med Reinhold av mig. Du har helt rätt, Reinhold kunde spela och han använde slingor i cool anda som tilltalade mig. Jag hade turen att lyssna på Puttes band med R på femtiotalet, då vi spisare nobbade dansen för att stå längst fram nedanför estraden. Reinhold spelade extra fint på ballader, typ Don´t blame me. Lycka till och kolla mina övriga skivor, t.ex. Bley, Beirach, Cowell, Ran Blake, Cecil Taylor. Du kan säkert fynda!
    All the best – Ronny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.