Göteborg, Amerikabaren 27/4: Särongsavlutning för Mise En Place

Dags för en liten nyhetsuppdatering från Hoob-kontoret. 
”Objets Trouvés”, Linus Lindbloms andra platta på Hoob landade alldeles nyligen i skivdiskarna och har rivit ner lovord och Le Système rundar av sin succéklubb ”Club Mise En Place” för den här säsongen. 

I slutet av mars avtäcktes Linus Lindbloms ”Objets Trouvés”. Inspelad i Atlantisstudion med jazzstjärnor som Nils Jansson – trp, Nils Ölmedal – bas, Christopher Cantillo – trummor och Linus själv på sax är det ingen överraskning för oss att det låter häpnadsväckande bra. Vi är eniga med både publik och recensenter. Kolla in själv på Hoob-sidan och passa på att lägga en beställning!

För sista gången denna vår slår Club Mise En Place upp dörrarna på Amerikabaren på Oscarsgatan 9 i Göteborg. Klubben som drivs av Hoob-bandet Le Système har under våren levererat mängder av omistliga konsertkvällar med både Hoob-orkestrar och andra fina artister. Nu på fredag den 27 april står de själva på scenen med fina gästartister. Kom förbi om du är i Göteborg. Sista chansen för i vår!

Le Système:

Fabian Kallerdahl – orgel

Michael Edlund – trummor

Gäster:

Finn Björnulfsson – slagverk

Mats Eriksson – gitarr

Mat och dryck från 18. Musik från 21. Fri entré!

Dessutom kan vi berätta att är Josef och Erika ute i världen och skaffar nya fans, DynaMike, Mikael Augustssons nya heta band, släpper sin debut på Hoob i vår, New Tango Orquesta spelar in nytt längs Bohuskusten och MUSICMUSICMUSIC ömsar skinn. Mer om detta i framtida nyhetsbrev. Stay Tuned!

//Hoob

PS. Du har fått detta brev för att vi tror du är intresserad av Hoob-nyheter. Om du inte vill ha liknande brev i fortsättningen – avanmäl dig vi länken nedan. DS.