Nya Jazzappen

Du som prenumerant kan läsa alla OJ/JAZZ från 1933 och framåt via Nya Jazzappen.

Så installerar du Jazzappen i din mobil

Nya Jazzappen finns inte på Apple Store eller Google Play, utan den laddas ned direkt i din webbläsare. Tryck på knappen nedan så öppnas Nya Jazzappen i en ny flik.

Efter det steget så beror det lite på vilken webbläsare du använder och hur modern din telefon är hur det kommer att fungera. Använder du den mest använda webbläsaren Chrome så ser det ut så som följer, annars kommer det vara på liknande maner. Se bilder med beskrivning.

Efter det är klart så har du appen installerad på din telefon och kan där logga in för att läsa alla tidigare nummer. (Du kan även nå tidningsarkivet direkt via menyn här på webben.)

Glöm inte att registrera din mail när du tecknar din prenumeration, den plus ditt kundnummer krävs för att logga in. För frågor kan du maila till jazzappen@orkesterjournalen.com. Du behöver bara registrera din mejladress en gång.

1. Ifall popup längst ner kommer fram, klicka på den och följ instruktioner. Annars klicka på din webbläsares inställningsknapp.

2. Efter att du klickat på inställningsknappen leta i listan efter ”Installera appen”, ”Lägg till på hemskärmen” eller liknande. Följ instruktionerna.