Jazzkryssa med Stena Line till Tyskland

Två trevliga jazzkvällar ombord och en heldag i Kiel

Ett härligt avbrott i vardagslunken. Koppla av och umgås i glada vänners lag, njut av god mat och dryck. Vår starka krona gör det extra kul att shoppa både ombord och iland.

Välkommen att jazza loss!

Tysklandskryss från 699:-
I priset ingår:Båtresa Göteborg-Kiel t/r i 2-bäddshytt med över- och underbädd utan havsutsikt.
Priset gäller vid 2 vuxna i hytten. Övriga hyttkategorier mot tillägg.Boka Tysklandskryss på www.stenaline.se eller ring 031-704 00 00. Bokningsavgift vid personlig service.

Torsdag 11/10 – lördag 13/10 på Stena Germanica
Tubasextetten spelar traditionell klassisk jazz. Trots tuba och banjo i kompet är stilen närmast 30-talsswing med inslag av äldre, traditionell New Orleans-jazz, och repertoaren innehåller något hundratal av den äldre jazzens mest kända låtar.

Torsdag 8/11 – lördag 10/11 på Stena Germanica
Mystos Hot Lips har existerat nästan så länge man minns. Bandet spelar en svängig traditionell jazz i stil med Chris Barber och är kanske det band i Sverige som har gjort flest internationella spelningar.

Torsdag 13/12 – lördag 15/12 på Stena Scandinavica och julmarknad i Kiel
The Board Band spelar dixieland, swing och evergreens i en härlig blandning. Bandets signum är att om vi har skoj på scen så tror vi att publiken har skoj också.

På denna resa medföljer Eddie Bruhner som gästartist.
Eddie har under många år bland annat spelat med i Sveriges Jazzband. På fredagen blir det dessutom Jam på Kieler Brauerei mellan 14 – 16.