Köpenhamn, Montmartre 13 -17 november

DENNE UGE PÅ MONTMARTRE

– Et armensk klavergeni og cremen af dansk jazz i alle afskygninger

 13. november: Tigran Hamasyan Solo

Tigran Hamasyan er den nye stjerne på den internationale klaverhimmel. Ikke siden Keith Jarret har verden oplevet et tilsvarende geni, som spænder helt ubesværet over både klassisk og jazz. Med støtte fra den Armenske Ambassade I København er det lykkedes at arrangere denne første koncert nogensinde for Tigran Hamasyan I København. Det bliver historisk for de få, som er hurtige nok til at få billet til denne intime verdensbegivenhed. DENNE KONCERT ER GJORT MULIG MED STØTTE FRA DEN ARMENSKE AMBASSADE I KØBENHAVN.

Den fantastiske svenske bassist Lars Danielsson er gæst på en lille del af koncerten som en nær ven af Tigran.

Tigran Hamasyan (Piano), Lars Danielsson (bass / SE) – entré 325,-

 

15. november: Morten Mandel Sextet

Danmark har en bastradition uden sidestykke. Det startede med Oscar Pettiford og NHØP i Montmartre, og siden da er det strømmet ud med nye strålende bassister. En af de mest lovende er den ung prisvinder, Morten Mandel, der spås til at blive Danmarks næste stjernebassist. Her præsenterer han sin sextet, som spiller udadvendt og medrivende. Alle i orkestret er blandt Danmarks nye up coming navne. Kom og hør den nye generation af stærkt swingende danske musikere.

Morten Mandel (bass / DK), Johannes Buhl Andersen (Piano / DK), Andreas Svendsen (drums / DK), Bjørn Ingelstam (trumpet / SE), Morten Jessen (Basun / DK), Jeppe Zacho (Tenor / DK) – entré 275,-

 

16. november: Ole Kock-Hansen & Thomas Fonnesbæk

Ole Kock-Hansen er blandt Europas betydeligste pianister. Alene makkerskabet med NHØP og tiden som leder og arrangør for DR’s Big Band placerer ham i et eksklusivt selskab. Denne aften er han på scenen med Thomas Fonnesbæk, som også er Danmarks nye internationale basnavn. Vi kender ham bl.a. som fast medlem af Lars Janssons trio. Nu er tiden kommet til at betræde den sti, som alle Danmarks store bassister, inkl. NHØP, Bo Stief, Mads Vinding og Jesper Lundgaard, har betrådt – at spille duo med Ole Kock-Hansen

Ole Kock Hansen (piano / DK), Thomas Fonnesbæk (bass / DK) – entré 200,-

 

17. november: Søren Kristiansen Trio 50 year birthday concert

Den 7. december fylder Søren Kristiansen 50 år. Få andre danske pianister har været så efterspurgte som ham. Hans betydning for solister som Jesper Thilo, Finn Ziegler og Jørgen Svare er uden sidestykke. Anmelderne elsker at sammenligne ham med Oscar Peterson, men han er så utroligt meget mere end det. Han er måske Danmarks stærkest swingende pianist, og alligevel sin egen. Altid høreværdig og hver gang en særskilt fornøjelse. Kom og vær med til at markere en mærkedag for en stor dansk jazzmusiker.

Søren Kristiansen (piano / DK), Jesper Lundgaard (bass / DK), Alex Riel (drums / DK) – entré 250,-

 

Billetter i forsalg på billetnet / billetlugen

Alle koncerter starter kl. 20.00 (entré)

 

Yderligere information:

Christian Brorsen, Musikchef, christian@jazzhusmontmartre.dk” target=”_blank”>christian@jazzhusmontmartre.dk

PR-ansvarlig, Eskil Elling, eskil@jazzhusmontmartre.dk” target=”_blank”>eskil@jazzhusmontmartre.dk