Köpenhamn, Montmartre 26/11 – 1/12

DENNE UGE I MONTMARTRE 

– Amerikansk legende og europæisk stjernemøde

 

28.-29. november: Kenny Barron Solo Piano

Kenny Barron er indbegrebet af den fantastiske amerikanske jazzpianotradition, og hans samarbejde og indspilninger med Stan Getz I Montmartre I Nørregade er legendariske. Intet mindre. Heldigvis er han også en kær gæst i Montmartre hvor han tidligere har optrådt med både kvartet og trio. Nu er chancen kommet for at høre en af verdens største pianister solo og på helt tæt hold. Det bliver ikke mere eksklusivt, end når Kenny Barron går på scenen foran kun 85 mennesker som kan høre hver et anslag på flygelet. En legende man ikke må gå glip af.

 

Kenny Barron (Piano / US) – entré 330,-

 

 

30. november – 1. december: Cæcilie Norby Quartet feat. Michael Wollny

Cæcilie Norby er en markant skikkelse i dansk musikliv. Få andre har som Cæcilie Norby formået både at være nysgerrig og samtidig holde fast i et stort og trofast publikum. Det vidner om et stort kunstnerisk format. Nu føjer hun igen nye farver til paletten og inviterer en af Tysklands nye store stjerner med på scenen. 35 årige Michael Wollny anses for at være Europas nye store klaverpersonlighed og i selskab med Lars Danielsson og Rasmus Kihlberg lægger Cæcilie Norby op til 2 aftener af højeste karat.

 

Cæcilie Norby (Vokal / DK), Michael Wollny (Piano / DE), Lars Danielsson (Bass / SE), Rasmus Kihlberg (Drums / SE) – entré 375,-

 

 

Billetter i forsalg på billetnet / billetlugen

Alle koncerter starter kl. 20.00 (entré)

 

Yderligere information:

Christian Brorsen, Musikchef, christian@jazzhusmontmartre.dk”>christian@jazzhusmontmartre.dk – mobil 28 91 70 90

PR-ansvarlig, Eskil Elling, eskil@jazzhusmontmartre.dk”>eskil@jazzhusmontmartre.dk – mobil 27 59 28 10