Lyssna på ett spår från Agnas Bros kommande platta

Agnas Bros – det vill säga bröderna Konrad Agnas (trummor), Max Agnas (piano), Mauritz Agnas (kontrabas) och Kasper Agnas (gitarr) – är på gång med sin tredje skiva! Lycka till med musiken är dess briljanta (och för Agnas Bros-fans välbekanta) namn och den släpps den 27 mars på etiketten Agnas Musikproduktioner AB. Klackarna i taket!

Vad kan vi då förvänta oss av Lycka till med musiken? Tja, för att citera Magnus Nygren när han recenserade Agnas Bros spelning på Stockholm Jazz Festival 2017: ”[L]ekfullheten och glädjen är så tydlig i denna grupp. Musikaliskt har de en svaghet för unisona teman i höga tempon, framförallt gitarr, piano och saxofon men också med basen. Snabba löpningar men också förskjutningar i rytmiken gör låtarna livfulla och varierade. (…) Som i Öst, (…) som tillägnas pianisten Jonas Östholm, där mina associationsbanor når Jojje Wadenius och musiken till ’Kalles klätterträd’.”

Via SoundCloud-spelaren nedan kan du ta del av ett smakprov från Lycka till med musiken i form av nämnda Öst. Lycka till med musiken är ute nu! Lyssna på den på Spotify!

Releasefesten för Lycka till med musiken hålls på Fasching i Stockholm den 27 mars. Mer information om Agnas Bros hittar du på agnasbros.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.