Lyssna på ett spår från Berglund Bands kommande cd

01-framsida

Anna Berglund är en av Sveriges mest själfulla och spännande sångerskor. Anna Berglund är en av Sveriges mest intressanta kompositörer. Och Anna Berglunds återkommande OrkesterJournalen-spalt – Annas Hjältar – förtjänar en egen hjältegloria.

Så att förväntningarna på beatjazziga Berglund Band – det vill säga Anna Berglund, Jesper Svensson (trummor), Tom Olovsson (bas) och Rui de Sant’Anna Paes (piano, Fender Rhodes) – är höga säger sig självt.

Den 17 november släpper Berglund Band albumet Drifting på det nystartade skivbolaget Armadillo Recordings. Här nedan kan ni lyssna på On and On, ett spår från Drifting. Om det infriar alla förväntningar och mer därtill? Låt oss besvara den frågan med en retorisk fråga: Är Ella and Louis en bra platta?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/292803001?secret_token=s-hgT8Y” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Samma dag som Drifting ser dagens ljus ställer Berglund Band till med releasekalas på Scalateatern i Stockholm. Obligatorisk närvaro för alla som då befinner sig i Stockholmsområdet! Läs mer om detta evenemang här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.