Lyssna på ett spår från Pombos kommande album

Pombo är (snart) tillbaka!

Som vi har längtat efter nytt material från deras håll.

pomboomslagPombos tidigare skivor – Hunden (Ljup Musik, 2012) och Faller du så faller jag (Queenside, 2014) – är ju högst originella och lysande. Eller som Josephine Stensson skrev när hon recenserade Hunden i OrkesterJournalen #2/2012: ”Pombo har lyckats skapa något utöver det vanliga och det är sannerligen lyckat!”

Blåmärken är namnet på Pombos kommande fullängdare och den släpps av Queenside den 24 september. Här nedan bjuder vi på ett smakprov från den i form av låten Vad är du rädd för? (som för övrigt gästas av Christof Kurzmann på ppooll):

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/282379186?secret_token=s-NV3JY” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Pombo består av Anna Högberg (saxofon), Felicia Nielsen (piano, brandstation), Marie Hanssen Sjåvik (sång), Gus Loxbo (kontrabas, såg) och Nils Wall (trummor). I höst kommer de att spela lite runt om i Sverige – gå man ur huse! Datum och platser:

24/9, Tellus, Stockholm
30/9, Klubb Impuls, Göteborg
21/10, Inkonst, Malmö
22/10, Klubb Mementofestival, Eskilstuna
29/10, Café Å2, Järna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.