Music Row – OJ:s nya musikklubb

MusicRow_logo

Nu presenterar OJ musikklubben Music Row, som är ett samerbete mellan OJ och Plugged Music.

Plugged Music är en skivdistributör med många spännande etiketter. Med varje nummer av OJ kommer det att följa med en bilaga med aktuella, rabatterade erbjudanden. Här finns också Månadens CD, som är ett särkilt fynd. Första gången är det en box med tre CD, titulerad Jazz – Det Bästa 1950 – 2011 till medlemspriset 139 kr.

Strax nedanför presenterar Plugged Music hur det funkar.

Kom ihåg:

– Du binder dig inte för några köp, du får aldrig hem något som du inte uttryckligen beställt.

– Du får rabatt på prenumerationspriset.

Hej!

Vår musikklubb presenterar regelbundet utvalda artiklar till förmånliga medlemspriser i tidningen Orkester Journalen. Alla erbjudanden i tidningen kan även beställas i vår webbutik. Här kan du lyssna på smakprov från CD-skivor och få en överblick av tidigare erbjudanden. Vi startar ett medlemskonto och skickar loginuppgifter till alla medlemmar. Du som tidigare har varit medlem i den danska jazzklubben får automatiskt medlemskap i Music Row och får ett nytt medlemsnummer från oss. Om du vill beställa produkter genom webbutiken och inte har erhållit nya uppgifter från oss är du välkommen att kontaka oss på 08-31 91 15 eller info@plugged.se. Vg observera att du även står kvar som medlem i den danska jazzklubben tills du själv väljer att säga upp ditt abonnemang.

Gå med i musikklubben

– Ett års medlemskap i musikklubben med förmånliga rabatter, minst 10% men kan vara upp till 50%.
– Ett års abonnemang på Orkester Journalen för 395 kr (ord pris 420 kr).
– Du förbinder dig inte till några köp, det finns inget abonnemang utan bara förmånliga erbjudanden som du själv bestämmer när du vill utnyttja. Med andra ord, du får hemskickat endast det du beställer.  

Du får Orkester Journalen sex gånger om året med ett inhäftat medlemsblad. Här får du presentationer av Månadens-CD och många andra nyheter och specialerbjudanden, framför allt på CD men också DVD, vinyl, böcker och andra musikrelaterade produkter.

Välkommen!