Nya releaser från Hoob 6 juni

Hej! 

Svenska flaggans dag ska för en gångs skull firas även här på HOOB records. Två plattor släpps imorgon på nationaldagen! Kvartetten Dynamike med bandoneonisten Mikael Augustsson vid rodret presenterar National Hymns och HOOBs ständige grafiker David Andréas har satt på sig artisthatten och kommer med sin andra platta True Love. Det blir gemensam releasefest på Södra Bar ikväll tisdag! Välkomma från kl 21, ni som är i Stockholm. David Andréas drar vidare för ytterligare en fest i Göteborg nu på fredag på Yaki-Da. 

Redan nu kan du både provlyssna och beställa dina ex på www.hoobrecords.com

 

Dynamike – National Hymns

Mikael Augustsson har gjort sig känd som en av Sveriges absolut främsta uttolkare av argentinsk tango. Och det på argentinarnas eget nationalinstrument bandoneon. Flera år av komponerande och ytterligare oräkneliga timmar i källarstudion i Sundbyberg, testande och sökande längs gängse genrers mest bortglömda bakgator och avlägsna träskmarker har nu lett fram till National Hymns, ett knippe gränslösa nationalsånger sjungna ur ett hjärta som bankar för flera kulturer samtidigt. En debutplatta som hyllar det skeva, mänskliga, passionerade. 

Dynamike är: 

Mikael Augustsson – bandoneon

Nils Berg – saxofon, basklarinett, flöjt

Josef Kallerdahl – kontrabas

Daniel Bingert – Fender IV

//////////////////

David Andréas – True Love

4 år efter första plattan kommer nu äntligen den efterlängtade uppföljaren. David Andréas har snickrat ihop ett nytt knippe fantastiskt sprudlande sommarhitar! Till sin hjälp har han haft ett helt gäng namnkunniga musiker och producenter. Första singeln Stuck City Blues är t ex producerad av demonproducenten Nille Perned. Lyssna på den på www.davidandreas.com och kolla även in videon, filmad i NYC. 

Kom på releasefest ikväll på Södra Bar i Stockholm eller på fredag på Yaki-Da i Göteborg! 

//////////////////

 

Det var det för nu! Vi återkommer snart med mer nyheter från HOOB. Klicka på länken nedan om du vill avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev eller om du vill ändra din adress. 

 

Mvh

HOOB