Turné: Nytt från Hoob Records

Dagarna är lite längre och ljusare, men fortfarande badar Sverige i en kompakt vinter. Lika bra då att Hoobs nyhetsbrev lyser upp tillvaron med trevlig information om nya skivsläppet med Lindha Kallerdahl och ett par heta februarigigs med Hoob-artister!

 

 

LindaKallerdahl_LetsDance

Jo, som vi redan skvallrat lite om är det alltså på onsdag dags att avtäcka Lindha Kallerdahls nya soloskiva. Sedan solodebuten på Hoob Records för 4 år sedan har det hänt en massa grejer. Både musikaliskt och själsligt. Lindha har skaffat elbas, träffat nya musiksyskonsjälar, fött barn och utforskat sounds och uttryck. Äntligen är resultatet på plats. Passa på att kolla in Lindha och hennes All Star-band – Mariam Wallentin, Carl-Emil Svensson, Samuel Hällkvist och Åke Linton – på releasespelningen i Hagakyrkan om du är i Göteborg nu på fredag den 17:e februari klockan 19:30. Förband: Isabel Sörling Group. Skivan heter Let’s Dance och är ett samarbete med norska NORCD och vi är stolta och glada över att kunna vara med på ett hörn och släppa den i Sverige.

Lite roliga konserter också!

The Splendor avslutar sin lilla vinterturné i Helsingborg den 28 februari på Kafé Koppi.

Nils Berg Cinemascope och Midaircondo feat. Michala Østergaard avslutar sin gemensamma vinterturné på Södra Teatern, Stockholm, den 29 februari.

Och så är New Tango Orquesta ute och spelar föreställningen Sisyfos – Back on top! i Riksteaterns regi:

15 februari, Norrlandsoperan, Umeå

22 februari, Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Efter Lindha Kallerdahls releasespelning i Hagakyrkan nu på fredag den 17 februari kl. 19:30 kan man slinka ner till Amerikabaren och lyssna på Hooborkestern Le Système som bjuder på nya grejer på Club Mise En Place.