…och andra

Lisen Rylanders The Splendor var en intressant spänning mellan det klockrent akustiska  och Lisens skruvande med elektroniska inslag. Det var musicmusicmusic rakt av i kompet eftersom Lars Källfelt ersatts av Michael Edlund. Samplingarna tog inte över, tvärtom så hade de gärna fått komma fram mer.

Så blev det dags för Linus Lindblom i sin fluga. Sättningen utan piano, men Nils Jansons stora sound på trumpeten och Linus tryck i tenorsaxofonen behöver inte mer uppbackning. Deras insatser får en extra framskjuten position mot det glesare kompet.

Musicmusicmusic sammanfattar på något sätt vad Hoob handlar om. Covern, glimten i ögat, musik, musik, musik… och Kallerdahl.

Och Kallerdahl igen, Lindha, tillbaka, med en bas runt halsen i gruppen Friends of the Tiger. "Jag har precis börjat spela bas och fick en ny igår, men det går ganska bra". Dubbla trumset, gitarr och en ganska rockig grej, genremässigt rätt långt från det man lärt sig förknippa med Lindha. Attitydmässigt är det samma sak som vanligt, hon bara kör på. Det finns mycket där som måste ut och det är bara att tacka och ta emot.