Skivbutiken i OJ

plugged banner

Välkommen till skivbutiken i OJ!

Skivbutiken i OJ är ett samarbete mellan OJ och den svenska distributören Plugged Records som regelbundet presenterar utvalda artiklar till förmånliga priser i en bilaga till OJ i varje nummer.

Alla erbjudanden i tidningen kan beställas genom talongen på den sista sidan i OJ eller i Plugged Records webbutik www.plugged.se. Där kan du lyssna på smakprov från CD-skivor och få en överblick av tidigare erbjudanden. F.r.o.m. den 6 juni 2013 är OJ:s läsare även välkomna att hämta beställda varor i den nyöppnade skivbutiken på Stora Nygatan 7 i Stockholm.

Alla OJ:s prenumeranter erbjuds specialpriser. Vid det första köpet får man kundnummer och loginuppgifter till Plugged Records webbutik. Kundnumret behövs också för att kunna erhålla rabatter om man handlar i den fysiska butiken.

Prenumerera och utnyttja skivbutikens erbjudanden!

– Du får under ett år handla med 15% rabatt på ordinarie priser i OJ-bilagan och erhåller specialerbjudanden.
– Ett års prenumeration på Orkester Journalen för 395 kr.
– Du förbinder dig inte till några köp, du får bara förmånliga erbjudanden som du själv bestämmer när du vill utnyttja. Du får inget hemskickat som du inte själv har beställt!

Du får OrkesterJournalen sex gånger om året med en inhäftad bilaga. Här får du presentationer av Månadens CD och många andra nyheter och specialerbjudanden, framför allt på CD men också DVD, vinyl, böcker och andra musikrelaterade produkter.

Om du vill beställa produkter eller har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta Plugged Records på 08-31 91 15 eller order@plugged.se.

Besök Plugged Records och ta en titt i butiken!