Södra Teatern 5/2: Thus:Owls och Jennie Abrahamson

KÄRA VÄNNER!

Den 5 februari slår vi på stor och gör vår enda konsert i Stockholm under våren på Södra Teatern. Vi delar denna helkväll med Jennie Abrahamson som gör ett specialuppförande på duo tillsammans med Linnea Olsson på cello och sång. Vi skulle bli så glad om ni ville förgylla denna kväll tillsammans med oss!

xx Thus:Owls

THUS:OWLS & JENNIE ABRAHAMSON
EN KVÄLL, TVÅ KONSERT

I Södra Teaterns vackra salar presenteras två av Sveriges mest personliga röster. Under en och samma kväll kan man drömma sig bort i Thus:Owls filmiska värld och drunkna i Jennie Abrahamsons bedårande stämma.

PLATS: SÖDRA TEATERN, STOCKHOLM
DATUM: 5 FEBRUARI
TID: 19.30
ENTRÉ: 160 KR

THUS:OWLS
”Sveriges bäst bevarade hemlighet” skrev någon nyligen om Thus:Owls. Även om bandet redan vunnit en särskild plats i hjärtat hos många lyssnare världen över med sin hemsnickrade alternativa konstpop, är Thus:Owls fortfarande en oupptäckt pärla för många svenska lyssnare. I kölvattnet av den modiga och originella debuten från 2009 turnerade bandet internationellt i två år och i höstas släpptes  uppföljaren ”Harbours” som av pressen bland annat beskrevs  som ”genialisk” och ”ett mästerverk”. Thus:Owls befäster med sitt andra album rollen som ett av Sveriges mest egensinniga och originella band. Kompromisslöst gränslar de sköra och intensivt långsträckta världar i en filmisk atmosfär som fängslar och berör på djupet. Konserten i Södra Teaterns anrika rum är den perfekta inramningen till Thus:Owls musik och det enda framträdandet bandet gör i Sverige under våren innan väntande turnéer i Europa och Nordamerika.

JENNIE ABRAHAMSON
Jennie Abrahamson släppte sin tredje skiva ”The sound of your beating heart” 2011, med singlarna ”Hard to come by” och ”Wolf hour” som hörts mycket på radio. Under året har hon turnerat mycket med sitt band, men den här kvällen kommer bli något annat. Tillsammans med snart albumaktuella sångerskan och cellisten Linnea Olsson kommer Jennie spela akustiska och omarrangerade låtar från alla sina tre skivor, en one night special bara för Södrans publik.

http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/ThusOwls–Jennie-Abrahamson/