Sthlm, Beckis: marsprogrammet

Informaiotn om tre närliggande arrangemang på Beckis, Stockholms nya musikscen i Bromma. En k-märkt arkitekturpärla med sensationell akustik som börjar hitta en unik och intressant form.

Fokus ligger på barn- och familjeföreställningar på helgerna parat med utvalda arrangemang på andra tider av högsta klass. Vi är hittills mycket nöjda med publiktillströmningen och kommer mycket snart att passera 1.500 besökare.

På torsdag kväll den 8 mars kl 19 00 gästas vi av det irländska bandet This is How We Fly som är i Stockholm för att spela in en platta. Bandet har också en svensk trummis, den rennomerade Petter Berndalen och man blandar traditionell irländsk folkmusik men live-elektronik och jazz. Kolla in detta så förstår ni varför ni skall bege er till Beckis.

 http://www.youtube.com/watch?v=maZJ9oQ3vvg

Lördagen den 10 mars blir det inte mindre än 3 konserter. Den underbara barnföreställningen Joddelihoj med Oskar och Emelie Jeremias kl 15 00 och Dubbelkonserter med Abra Makarbra och Garizim kl 17 00 och 20 00. Se bifogade program för ytterligare info.