Summerburst på Stadion 4 juni

Summerburst2011

Nya festivalen Summerburst presenterar David Guetta

Lördagen den 4 juni 2011 arrangeras en helt ny endagsfestival under namnet Summerburst på Stockholm Stadion. Bakom festivalen står Stockholmklubbarna Sturecompagniet, Hell’s Kitchen, Laroy, Ambassadeur, The White Room och Magenta. David Guetta är den första artisten att presenteras ur den späckade uppställningen.

 

Stockholm fortsätter att utvecklas som evenemangsstad i en rasande takt. Nu får stockholmarna en helt ny endagsfestival på Stockholm Stadion där liveakter och dj:s kommer att samsas på scen i ett för Sverige helt unikt evenemangsformat. Den franske världsstjärnan David Guetta är festivalens huvudakt, en gigant inom dansmusik och utan tvekan en av världens främsta dj:s och producenter.

– En stor dagsfestival av den här typen har länge varit efterfrågat. Det kommer bli en fantastisk dag vid ett fantastiskt läge inne på Stockholm Stadion, en perfekt plats för genomförandet! Att vi sedan har Stockholms starkaste nöjesetablissemang bakom oss gör inte saken sämre, säger Anders Broström på SPG Live som arrangerar festivalen.

Inspirationen till Summerburst hittas i de otaliga internationella förlagor där dj:s möter liveartister, till exempel Creamfields, Tomorrowland och T in the Park.

Arenan Stockholm Stadion byggs för dagen om till en fullskalig dagklubb och utrustas med norra Europas största dansgolv, ett antal serveringsområden, trevliga lounger och vip-cabanas för större sällskap. Allt för att maximera upplevelsen för såväl den vane festivalbesökaren som novisen.

Festivalen pågår från dagtid till kväll och efter avslutandet på Stockholm Stadion fortsätter festen på stadens olika nattklubbar och nöjesetablissemang med ett digert program även där. Summerburst presenteras i samarbete med NRJ och TV6.

Information

Summerburst Festival, Stockholm Stadion, lördagen den 4 juni kl. 15.00–00.00.
Biljetter finns till försäljning via tickster.com.
Åldergräns 18 år.
Akter presenteras löpande.