Världspremiär för Ingos nya singel

Torsdagen den 20 oktober 2016 höll vi världspremiär för Ingos debutsingel Kära mamma.
Och den blev – om vi får säga det själva – en hejdundrande succé.
Sett till kärlek, kommentarer och delningar är Kära mamma en av våra mest uppskattade förhandslyssningar hittills. Sett till klick, besök och internationell spridning är Kära mamma en av våra mest uppskattade förhandslyssningar hittills.
Faktum som faktiskt inte förvånar oss det minsta – Ingo är ju, som vi skrev vid tillfället, en fullkomligt fantastisk grupp. Att deras musikaliska kvaliteter (som de själva beskriver som influerade av ”Klabbes Bank, Paavo, Salem al Fakir och EST”) attraherar en stor kvantitet människor är precis som det ska vara.

Så att nytt Ingo-material är efterlängtat råder det ingen tvekan om. Låt oss därför – med illa dold stolthet – presentera världspremiären för En dröm, Ingos andra singel.

Vilken uppföljare! Oerhört pampig, vackert melodiös och djupt personlig på en och samma gång.

Ingo består av Ingrid Malmén (sång, komposition), Tobias Johansson (piano), Mauritz Agnas (kontrabas), Tobhias Gräns (trummor), Jonathan Stribrny (trumpet) och Hampus Adami (trombon). En dröm släpps digitalt den 12 februari och följs upp den 25 februari av fullängdaren Efterskalv (för övrigt producerad av Pål Svenre). Armadillo Recordings sköter utgivningen av dem båda.

Vill du se Ingo live? Vill du fira releasen av Efterskalv? Bege dig då till Teaterstudio Lederman, Stockholm, den 25 februari klockan 20.00. Mer information om det giget här.

Följ Ingo på Facebook genom att klicka här och följ Ingo på Instagram genom att klicka här.

Lyssna på Kära mammaSpotify.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.