Världspremiär för Into the Wilds nya video

Fredagen den 10 november släpper den svensk-norska kvartetten Into The Wild – Åsmund Solberg (gitarr), Staffan Bråsjö (piano), Tove Brandt (kontrabas) och Anton Jonsson (trummor) – fullängdaren Lokes brev hjemAbrovinsch Records.

Så här fint beskrivs den av Tove Brandt: ”Lokes brev hjem är ett vykort ifrån en resa i vardagens dagdrömmar. Genom musiken får vi möta både bekanta och mer udda personer: Ungarna på innergården som skryter med sina nya coola cyklar, tjejen i lägenheten framför det kalla skenet av en tv-serie, den krisande mannen som svettas surt i elljusspåret och en hund på långresa. Musikaliskt är albumet ett kollage av samtida skandinavisk jazz med oblyga inslag av pop och filmmusik.”

Låter spännande, eller hur? Visst vill man höra den? Say no more! Som en försmak inför släppet av Lokes brev hjem har Into The Wild gjort en drömlik/fantasieggande/söt stop motion-video till dess titelspår och den kan du se här nedan.

Lokes brev hjem räknar Into The Wilds andra fullängdare. Den 6 november hålls det releasekonsert för den på Konstepidemin i Göteborg – var där om du kan! För mer information om Into the Wild, se intothewildmusik.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.